Ret med kyllingelever opskrifter

NOMA

NOMA

Det var en rigtig god start, og vi faldt rigtig hurtigt til, da der hele tiden skete noget nyt, og der hele tiden kom nye tjenere med nye retter
“Sunde salater” af Anne Hjernøe

“Sunde salater” af Anne Hjernøe

Bogen er desuden udstyretmed en indeksliste bagerst, så det er let at finde en salat, hvis man ønsker at bruge en helt bestemt råvare
Kyllingeleverpate

Kyllingeleverpate

Start med at sætte smørret i ovnen i en ildfast beholder, jeg bruger mit chokolade vandbad. Leverpostejen bliver mild i leversmagen og krydret af salvie og peber
8 paleoretter på budget

8 paleoretter på budget

Sommersalat med røget makrel. Kyllingelever. Det har været en helt fantastisk sommerferie. Kyllingelever. Derfor har jeg samlet et par paleo-inspirerede retter, der ligger i den billige ende
Falsk foie gras og ligeså falsk oliventapenade

Falsk foie gras og ligeså falsk oliventapenade

Hæld blandingen i en lille franskbrødsform på en liter, som er foretmed dobbelt lag husholdningsfilm, som skal være godt op over kanterne, så det kan foldes ned over toppen af blandingen, når den er i formen
Toscansk fattigmands foie gras

Toscansk fattigmands foie gras

Her har det toscanske køkken fundet på et lille mirakel, og miraklet er oveni købet ret let at lave. Derefter tages leveren af panden og skyen fra leveren koges op et par minutter med den valgte alkohol
Toscansk pastaret

Toscansk pastaret

Der er ret mange rettermedkyllingelever i det toscanske køkken. Server nu retten og nyd den lækre cremede citron smag og den bløde lever
Ragu Bolognese

Ragu Bolognese

Ragu BologneseDette er den oprindelige ret fra Taverna Mascarella, retten tager langt tid at lave med det er ulejligheden værd

Antipasti. Cichetti og andre italienske småretter

Et par bud kunne være “Seppie alla Veneziana” (sort blæksprutteragout med polenta), “Gratinata di peoci” (gratinerede blåmuslinger) og “Fegatini alla Triestina” (kyllingelever fra Trieste), men det det vil tiden vise

Brug din spiralizer - 6 gode opskrifter

Her er det rødbeder der får en tur i spiralizeren og retten ser helt fantastisk ud. De opdager det ikke engang, når jeg laver denne kødsovs medkyllingelever

Kulinarisk kalender den 17. december

Retterne i dag er medkyllingelever og kalvelever. Men bliver den serveretmed. Jeg har været bortrejst, så min mand har købt har købt ind

Huskokkens bolo med kyllingelever

Serveres med lækker pasta, friskrevet parmesan og en god olie henover retten. Ligesom de fleste andre klassiske retter har, Ragu alla Bolognesa eller Bolonæse på dansk, et hav af varianter

Cajunstyle part 2: Dirty Rice

Som navnet på denne ret, handler det om snavset ris – eller rettere. Dæk leveren med rigeligt vand i en gryde og bring den i kog

Pasta – ny kogebog af Antonio Carluccio

Bogen inddeles efter Pasta in Brodo (pasta i supper), Pasta Asciutta (pasta med saucer), Pasta Fresca e Ripiena (frisk og fyldt pasta), Pasta al Forno (ovnrettermed pasta), Insalata di Pasta e Riciclaggi (pastasalater og resteretter) og Pasta com Dolce (pasta som dessert)

Batata nu shaak

Hovedret. Jævn saucen med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Kyllingelever i indisk krydderpasta. Så alt er klart, inden selve tilberedningen af retten påbegyndes