Når rodfrugterne er færdige, blandes de med persille og smuldret feta. Jeg tror faktisk ikke engang, at jeg overdriver, når jeg siger, at dette er den ret, min kæreste og jeg har lavet allerflest gange, i den tid vi har kendt hinanden
Billedet var ret mørkt, men jeg kunne alligevel godt se, at hun havde lavet nogle ovnbagte søde kartofler med en creme og nogle ristede kikærter på toppen
For det meste spiser vi kartofler som tilbehør til vores middagsretter. De lækre ”franske kartofler”, der er kartoflens butterdej med masser af smør mellem kartoffelskiver i lag
Kartoflerne kan steges i alt slags fedtstof – olie, smør, fedt – og kan krydres med lige nøjagtigt dit yndlingskrydderi og selvfølgelig noget der harmonerer med de smage, der er i den ret, kartoflerne skal serveres til
Her en en skøn muslingeret, som er helt lige at gå til, og som tager kort tid at lave. Blåmuslingerne er ofte fint rensede hvis du køber dem hos fiskehandleren, så lad dig ikke afskrække af tanken om flere timers rensearbejde (medmindre du selv samler muslingerne selv ved havet)