bød aftenen på en række italienske retter, hvor parmesanen spillede hoved- eller birolle. Den velkendte oksecarpacciomed parmesanflager på en bund af rucola og med trøffelolie dryppet over
Tapas bestående af dadler med bacon, oksekødsboller i tomatsauce, ovn kartofler i paprika og timian, hjemmerørt chilimayonnaise, hjemmebagt grov & hvedemels brød, parmaskinke, tomatsalat, brie, port salut, grønne oliven, lakseroulade, pate, carpacciomed ost og oksespegepølse
Laksesouffler med creme fraiche/dild dressing. Carpaccio. Til aftensmaden serverede jeg i dag flere små retter, som jeg enten synes er ret gode eller som jeg lige skulle prøve af - og det viste sig, at dem jeg skulle prøve også var ret gode
Jeg elsker personligt alle former for tapas, antipasti, mezze og forretter generelt og det bliver kun endnu bedre hvis der er mange retter, så det kan fungere som hovedmåltid
Carpaccio - klassisk med kalv, parmesanost og pinjekerner. hvad gør man dog med sådan en dag. Cajun laks med limecreme - Tigerrejer med aioli - Carpacciomed parmesan
De formår med enkelte råvarer at fremtrylle nogle flotte og velsmagende retter. Carpaccio af oksemørbrad, serveret med rucolasalat, parmasan og pinjekerner
De formår med enkelte råvarer at fremtrylle nogle flotte og velsmagende retter. Carpaccio af oksemørbrad, serveret med rucolasalat, parmasan og pinjekerner
Carpaccio - klassisk med kalv, parmesanost og pinjekerner. hvad gør man dog med sådan en dag. Cajun laks med limecreme - Tigerrejer med aioli - Carpacciomed parmesan
Selv om det handler om squash og vandmelon, får du lige et par ideer til rettermed græskar, rissalat med græskar og græskarsuppe med abrikoser og pinjekerner
Jeg synes, man kan bikse nogle dejlige retter sammen hurtigt. I går blev det til en mad medcarpaccio. Der er kommet en vane ind i mit hjem, som jeg ikke er sikker på, at jeg er tilfreds med