revet ost (fx gouda, cheddar eller mozzarella). Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Brug en panne med høj kant. 1/4-200 gram revet cheddar og mozzarella ost. 1. 2. Skær kyllingen i bider, hæld salt og pepper over og steg i ca 5 minutter, set til side
Dit fyld kan du skifte ud alt efter hvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
grøn pastasalat (som I får opskriften på i det her indlæg), hjemmelavet kartoffelsalat med dild, tomatsalat medmozzarella, majskolber, der havde været på grillen, stor salatbar, samt div
En af de nemme og lækre hverdagsretter der giver god smag med en meget lille indsats. Riv mozzarellaen henover, skær kyllingen i tynde skiver og server
En af mine absolutte livretter er lasagne, og du kan allerede finde flere forskellige opskrifter på bloggen med alt fra den traditionelle lasagne, en vegetarisk version med hokkaido, spinat og hytteost, en nem lasagne med laks, asparges og dild, en fjerde med laks, spinat og ricotta eller en femte og lidt mere utraditionel version med aubergine, spinat og mozzarella
Retter, der er simple og nemme at lave, men samtidig smager fantastisk er faktisk min favorit. Den består af ovnbagt laks med frisk mozzarella og basilikum samt en spidskålssalat
Chili con carne er spansk for chili med kød. Mozzarellaen. Igen skal du udskifte den traditionelle feta- eller salatost med den veganske udgave, hvis du vil servere rødbedebøfferne for en veganer, men til vegetaren kan du sagtens følge opskriften, du finder, når du klikker på linket herover eller billedet herunder, slavisk
Man kan følge hende på instagram under navnet yogabytine, hvor hun poster billeder af den smukke natur, inspirerende yoga stillinger og lækre sunde retter
Tomatsalat smager skønt til næsten alle stegte retter. Tomatsalat med feta eller mozzarella. Som så ofte før tyede jeg til det gamle husmoderleksikon for at se hvordan det stod til med tomatsalat i de gode, gamle dage