kokosmælk, fiskesauce, østerssauce og curry paste som ingredienserimitbasiskøkken - og de bliverflittigt brugt tilthairetter både i den lette og lidt mere kompliceret ende
Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindeligethailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
Dels fordi jeg synes, at gullasch skal simre, og dels fordi jeg synes, det er lidt synd og skam at bruge den skønne mørbrad til gullasch, når nu den kan bruges til så mange andre lækre retter
Boller i karry er en af de retter, som mange familier laver på deres helt egen måde. Server boller i karry med kogte ris og drysset medfintsnittet forårsløg og æbletern
I vores familie har vi det med at optimere vores retter løbende og iefterkritikken blev vienige om at kalverullerne nok ikke skal vendes i mel næste gang – det gør ikke noget godt for retten, så man ikke skal bruge hvidvin og stegefedt til en sauce
Jeg vurderer styrken at være som de retterrestauranterne vurderer som "medium". Denne curry er lavet med oksekød, men kødet kan uden problemer udskiftesmedkylling, svinekød, lam og sikkert mange andre typer
Når farsen er klar skærer du fetaen itern og blander den nænsomt sammen med resten af farsen. Den her versionkombinererminbasis take på den danske ret med græske kødboller, og er måske lidt for vildtil oldefar, men er dog stadigfrikadeller som han kender dem – ‘bare’ med et ekstra pift
Retterne dér vil også være sundere og mere paleo-inspirerede. Madplanerne for ugerne hvor jeg har mine børn her hos mig, vilindeholdebørnevenligeretter og der vil også indgålidt pasta, ris og kartofler
Vil du gerne leve sundere, men kan du ikke undvære alle de der gode retter, du plejer at servere. Nakkefilet a la lam Selvfølgelig kommer svinekødetikketil at smage af lammekød, men det blivertilberedt på en måde, som også kan anvendes