Revet kartofler gratin opskrifter

Gratin med kartofler og hamburgerryg

Gratin med kartofler og hamburgerryg

Drys med revet ost til det dækker. Skær hamburgerryg i tern og drys dem udover kartoflerne. Hæld blandingen udover kartoflerne og hamburgerryggen
Gratin med Rodfrugter og Røget Mørbrad

Gratin med Rodfrugter og Røget Mørbrad

revet ost. kartofler, skrællet og i tern. Gratin med Rodfrugter og Røget Mørbrad til 2 personer. Kog kartofler og rodfrugter 10 min i letsaltet vand. Gratiner 20 min ved 225 grader og server
Broccoli-svampe gratin

Broccoli-svampe gratin

Pisk æg, creme fraiche, flødeost og revet parmesan sammen. Jeg spiser stort set ikke kulhydrat og laver derfor maden fed, de fede ingredienser kan erstattes med mindre fede versioner, hvis man spiser ris, pasta, kartofler, brød etc
PORRE - KARTOFFEL - GRATIN

PORRE - KARTOFFEL - GRATIN

Skær først kartofler og porrer i fine skiver (Brug evt. I en kartoffelgratin behøver der nødvendigvis ikke indgå en masse fløde

Laksegratin med kartofler

revet mozzarella. En Laksegratin med kartofler er en dejlig og ikke mindst enkel måde at tilberede laksefileter på og så smager det dejligt til lige
Asparges til børn og barnlige sjæle

Asparges til børn og barnlige sjæle

revet muskat, salt og peber. salte variationer med kartofler, ris, pasta og søde med frugt og grød. er oprindeligt en souflee eller en gratin og løst oversat betyder det ”opløb” –
Gratinerede kartofler og jordskokker

Gratinerede kartofler og jordskokker

Bland piskefløde, cremefraiche og revet ost i en skål og krydr det med lidt revet muskat. Server de gratineredekartofler og jordskokker til kødretter, f
Gratinerede kartofler og jordskokker

Gratinerede kartofler og jordskokker

Bland piskefløde, cremefraiche og revet ost i en skål og krydr det med lidt revet muskat. Server de gratineredekartofler og jordskokker til kødretter, f
Gratinerede venø steaks

Gratinerede venø steaks

revet ost. Kartoflerne skæres i skiver, og halvdelen lægges i et fad, krydres med salt, peber og timian
Fyldte koteletter med kartoffelflager og gratinerede grøntsager

Fyldte koteletter med kartoffelflager og gratinerede grøntsager

revet ost. kartoflerne drysses med hvidløgssalt og bages i ovenen i ca. 5 tykke koteletter100 g pikant flødeost friske basilikum blade2 fed hvidløg200 g grønne stangbønner8 cocktailtomater1 rød peberfrugt ½ gul peberfrugt2 rødløg 1 lille dusk bredbladet persille100 g revet ost800 g - 1 kg kartoflerlidt oliehvidløgssalt1 dl cremefraiche1 lille dusk bredbladet persille1 lille fed hvidløgslat, peber og lidt sukkerKartoflerne skæres i tynde skiver og lægges i en bradepande med lidt olie. 1 kg kartofler
Kalkunsteg med kartoffelgratin

Kalkunsteg med kartoffelgratin

Når kartoflerne er bløde gratineres med revet ost og gratinen stilles tilbage i ovnen i ca. Kartoffelgratin
JORDSKOKKEGRATIN

JORDSKOKKEGRATIN

lidt revet parmasan eller anden ost. Rens og skræl jordskokker og kartofler. De bliver flittigt brugt både som rå i ultratynde skiver i salater, i suppe, bagte, som chips og som her i den bedste gratin, man efter min mening kommer i nærheden af
Hverdagsmad med rodfrugter

Hverdagsmad med rodfrugter

eller et ovnfad med rodfrugter bagt med lidt koncentreret hyldesaft og drysset med revet citronskal, lige når fadet kommer ud af ovnen
Maddagbog v.3

Maddagbog v.3

Og øverst drysses med god revet ost. SÆSON stegte pølser, gulerødder stegt med kapers og mos af kartofler og pastinakker med peberrod