revet ost. kartofler, skrællet og i tern. Gratin med Rodfrugter og Røget Mørbrad til 2 personer. Kog kartofler og rodfrugter 10 min i letsaltet vand. Gratiner 20 min ved 225 grader og server
Pisk æg, creme fraiche, flødeost og revet parmesan sammen. Jeg spiser stort set ikke kulhydrat og laver derfor maden fed, de fede ingredienser kan erstattes med mindre fede versioner, hvis man spiser ris, pasta, kartofler, brød etc
revet muskat, salt og peber. salte variationer med kartofler, ris, pasta og søde med frugt og grød. er oprindeligt en souflee eller en gratin og løst oversat betyder det ”opløb” –
Bland piskefløde, cremefraiche og revet ost i en skål og krydr det med lidt revet muskat. Server de gratineredekartofler og jordskokker til kødretter, f
Bland piskefløde, cremefraiche og revet ost i en skål og krydr det med lidt revet muskat. Server de gratineredekartofler og jordskokker til kødretter, f
revet cheddarostSalt og peberSkræl kartoflerne og skær dem i skiver - ikke papirtynde, men ca. En af dem var på en gratin med bacon, kartofler og blomkål
revet ost. kartoflerne drysses med hvidløgssalt og bages i ovenen i ca. 5 tykke koteletter100 g pikant flødeost friske basilikum blade2 fed hvidløg200 g grønne stangbønner8 cocktailtomater1 rød peberfrugt ½ gul peberfrugt2 rødløg 1 lille dusk bredbladet persille100 g revet ost800 g - 1 kg kartoflerlidt oliehvidløgssalt1 dl cremefraiche1 lille dusk bredbladet persille1 lille fed hvidløgslat, peber og lidt sukkerKartoflerne skæres i tynde skiver og lægges i en bradepande med lidt olie. 1 kg kartofler
Samtidig gratineresflødekartoflerne med revet mozzerallaost. Revet mozzeralaost til gratinering. flødekartofler og små staniolpakker med æbler og svesker
lidt revet parmasan eller anden ost. Rens og skræl jordskokker og kartofler. De bliver flittigt brugt både som rå i ultratynde skiver i salater, i suppe, bagte, som chips og som her i den bedste gratin, man efter min mening kommer i nærheden af