Jeg plejer at vælge et ildfast fad hvor der kun lige kan være de kartofler i som der brug for. En tommelfingerregel er at du dækker fadet med hele uskrællede kartofler i ét lag, så passer mængden også når de er skrællet og i skiver
revet ost – det kan være parmesan, det kan være gouda eller mozzarella. Hasselbagte kartofler – Jeg ved det godt … det hedder ikke hasselbagte kartofler, det hedder hasselbackkartofler, men rigtig mange kalder dem for hasselbagte kartofler
De blev lavet til en grov kartoffelmos med groftrevet parmesan og friterede salvieblade. Den første, meget blæsende, feriedags oprydning i grønsagsskuffen afslørede en halv pose nye kartofler, der ikke var helt så nye mere
kartofler, både. Her er squash fyldt med kødsauce og drysset med revet ost. Server fyldte squash med et drys hakket basilikum, ovnkartofler, ketchup og en skål salat
Mine fyldte søde kartofler er mexicansk inspirerede og blandt andet fyldt med majs, peberfrugt, bønner, koriander og varme krydderier, og så toppes de med revet ost, inden de skal bages i ovnen, så osten smelter og bliver sprød