I en skål blendes de kogte kikærter sammen med revetrødbede. Ovnbagte falafler med rødbede. Rødbede er med til at falaflerne ikke bliver tørre når de bages i ovnen
For flere år siden så jeg på en amerikansk blog, at de lavede red velvet kager, og de fortalte, at de i “gamle” dage brugte rødbede juice, men nu brugte de bare rød frugtfarve
Riv rødbeden udover laksen. Sæt glasset på bordet, og mærk selskabetGravad laks rødbede og peberrod1 lakseside2 spsk sukker2 spsk Maldon seasalt100 gr revetrødbede½ dl Aalborg Dild AkvavitBland sukker og salt sammen til det er helt blandet sammen. Dressing2 dl cremefraiche 18%1 spsk flydende honning2 spsk grov sennep2-3 spsk friskrevet peberrod2 spsk finthakket citrontimianRør alle ingredienser til dressingen sammen og lad den trække en halv time før servering. 100 gr revetrødbede. 2-3 spsk friskrevet peberrod
Verdens nemmeste rødbedesuppe, Thise cremefraishe (Som er let flydende) og så revet perrod. Hver gang jeg laver noget med rødbede undres og forundres jeg, over hvor dejlig en farve mad kan have
– Revet citronskal fra en øko citron. Lad rødbederne køle lidt ned, fjern skrællen (brug evt. Skrevet d. Sauter rødløg, chili og hvidløg i nogle minutter og tilsæt derefter rødbedetern og citronskal
Hjemmelavet pizzasauce, chorizopølse, revet mozzarella, rød peber og cherrytomater. Der var ingen tvivl, for den her opskrift på lækker pizzadej med rødbede, den skal (
Blend revetrødbede med linserne i en foodprocessor. Virkelig nemt smørepålæg med linser og rødbede. Jeg tilsætter chili, da jeg elsker hvordan det stærke giver modspil til den søde smag fra rødbede
Revet peberrod efter smag. Det bliver ikke vores egne rødbeder fra haven, vi skal sylte i år. Slimede, ækle, grovædende dræbersnegle, der i ly af de kønne rødbedeblade har mæsket sig med de rødbeder, der stod så flot for en uge siden
lidt revet citronskal. Drys med den smuldrede feta og revet citronskal. 1 stor rødbede. 1 stor rødbede. Bagte rodfrugter smager fantastisk i salatskålen, blandet med grøn salat og en god dressing
et par håndfulde revet ost til toppen. 1 lille rødbede, i tynde skiver. Jeg lavede min i 4 lag og sluttede af med grønsagssovs hvor jeg holder mornaysovs der er blandet med muskatnød over og så kommer jeg tynde skiver rødbede oven på. 1 lille rødbede