En frisk og sommerlig ribbenssteg. I vores fryser ligger der stadig nogle små ribbensstege fra årets halve gris, og de skal spises, før den nye halve gris kommer
Det var lidt forskelligt, om der blev serveret ribbenssteg eller svinekam til jul, mener jeg, men når det kommer til flæskestegsmadder, foretrækker jeg ribbensstegen
Derudover havde vi også stegt et par ribbensstege, og desserten blev denne moccalagkage. I forbindelse med påsken lavede vi en lille påskefrokost i samarbejde med Christians forældre
Hakkebøf, kylling, fisk, ribbenssteg, tofu og noget grønt og lidt dressing af en eller anden art – kun fantasien sætter grænser – og du vil med garanti synes at du har lavet byens bedste burger
Flæskestegssandwich er en god anvendelse af resterne fra flæskestegen dagen før, hvad enten det er god, saftig flæskesteg af nakke- eller svinekam eller en god, gammeldags ribbenssteg
Menuen til Bondemandens fødselsdagsfest lød – i al sin enkelhed - på hjemmelavet rejesalat, ribbenssteg fra den gode gris – med rødkål, en rød og mør roastbeef af egen avl, forskellige oste og den smeltende, lækre mandelmarengslagkage, jeg fortalte om i går
Et stykke helstegt svinekam med sprøde svær (ribbenssteg kan også bruges). Da Christian kom hjem fra Irland sidste weekend, lavede jeg en rigtig lækker langtidsstegt svinekam
Gammeldags ribbenssteg med rødkål. Gammeldags ribbenssteg på ben – mørt kød, sprød svær. Ribbenssteg er let at lave – især, hvis slagteren har ridset sværen
Opskrift ribbensteg ribbenssteg med sprød svær og synderjysk rødkål. Jeg hader det, når jeg får serveret ribbenssteg eller flæskesteg, og sværen ikke er sprød