Er det ribsgele, så er det her og nu, det skal laves, for har bærerne været i fryseren spoleres pektinen, og det er den naturlige store forekomst af pektin, som får gelen til at stivne
Denne ryger uden for kage kategorien, men det er dog stadig noget som produceres i køkkenet. ). Har aldrig før prøvet at lave noget med al den herlige frugt vi har i haverne, men er da blevet klogere nu, og disse herligheder skal fremover udnyttes
I. d. a. g. f. i. k. j. e. l. y. s. t. b. n. r. o. æ. ,. u. h. v. p. å. D. w. m. J. ). 1. 0. 5. ø. /. L. 3. Ø. (. c. z. ”. G. 7. -. 2. N. H. K. P. é. F. T. B. S. Æ. V. ) g
De små frugter, der ligner en mellemting mellem æbler og kirsebær, er stenhårde og sure og kan ikke spises rå, men du får den fineste gelé – den kan minde om ribsgele, men er lidt mere pikant og syrlig i smagen, så har den en helt speciel indbydende farve
Ribsgele, blå ost, stegeskyen, piskefløde, salt og peber og måske lidt af kartoffelvandet. Bring væsken i kog og tilsæt et par spiseskefulde blå ost og en god klat ribsgele
nogle klatter ribsgele eller lignende. nogle klatter ribsgele eller lignende. Hvis du siger æblekage, så siger jeg god, gammeldags, dansk æblekage – for jeg har ikke oplevet den slags æblekage andre steder end i Danmark, altså RIGTIG æblekage
Jordbærtærte med flødecreme og marcipan – så ønsker jeg mig ikke mere i år. -). Så er der fredagskage. Selv om jeg faktisk har snydt lidt og servede den i går til dessert efter en hyggelig grillaften
Forloren hare er en dansk klassiker og en sand bedstemor ret. Jeg har haft mine ernæringsmæssige briller på og sammensat en sundere version af den traditionelle opskrift på forloren hare