Ris i tagine opskrifter

Marrokansk tagine med lammekødboller

Marrokansk tagine med lammekødboller

Friskkværnet peber. Her er en variation over den klassisketagine med lammekød. Her er brugt hakket lammekød i stedet, som er rørt med masser af mynte og krydderier og stegt på panden inden bollerne har simret med saucen
Kylling med Ras el hanout

Kylling med Ras el hanout

Forleden så vi et spændende og inspirende program med TimVladimir, hvor han lavede marokkansk kyllingitagine
Rejseguide for foodies – top 3 rejsedestinationer 2017

Rejseguide for foodies – top 3 rejsedestinationer 2017

I Polen drikkes gerne ”kompot”, en slags limonade, som laves på både frisk eller tørret frugt. Marokko er taginernes land, det er her, hvor der krydres med Ras el Hanout, hvor der drikkes sød, sød marokkansk myntete og spises nøddekager med blomstervand
Det veganske Aarhus

Det veganske Aarhus

Her kan du få BBQ-burger, cheeseburger, sandwich med tunfrisalat, sandwich med hummus og ugens ret. Her kommer et overblik over vegansk mad i Aarhus
marokkansk tagine m “brændt” aubergine

marokkansk tagine m “brændt” aubergine

Servér gerne couscous eller løse ristiltaginen. friskkoriander. Lergryderne med det koniske låg – taginerne –  står og simrer over kulbækkener eller gasblus itimevis overalt i Marokko, men så længe behøver det ikke at tage at lave denne ret
Oksekødstagine

Oksekødstagine

couscous, kartofler eller ris som tilbehør. Min søde svigermor har købt en taginetilmigiTunesien. Forberedelserne startede for to måneder siden, hvor jeg lavede saltede citroner

Marokkansk lam i tagine

Servér med ris og friskhakketfriskhakket mynte. Afpuds kødet og skær ifirkanter. Rend grøntsagerne, skær gulerødderne iskiver, skær løgene i store både

Simremad

Nogle af retterne er “alt i en gryde”, men andre kan du servere med kartoffelmos, ris, pasta, ovnkartofler eller hvad du nu har lyst til, men skal der et godt brød til, kan jeg varmt anbefale et godt grydebrød – evt