Friskkværnet peber. Her er en variation over den klassisketagine med lammekød. Her er brugt hakket lammekød i stedet, som er rørt med masser af mynte og krydderier og stegt på panden inden bollerne har simret med saucen
Littfriskpressetsitron og stevia eller sukker tilsmaking. Oppskriften på gryteretten er basert på JamieOliversin "beef tagine", bare tilpasset trykkoker og egne smakspreferanser
I Polen drikkes gerne ”kompot”, en slags limonade, som laves på både frisk eller tørret frugt. Marokko er taginernes land, det er her, hvor der krydres med Ras el Hanout, hvor der drikkes sød, sød marokkansk myntete og spises nøddekager med blomstervand
Servér gerne couscous eller løse ristiltaginen. friskkoriander. Lergryderne med det koniske låg – taginerne – står og simrer over kulbækkener eller gasblus itimevis overalt i Marokko, men så længe behøver det ikke at tage at lave denne ret
couscous, kartofler eller ris som tilbehør. Min søde svigermor har købt en taginetilmigiTunesien. Forberedelserne startede for to måneder siden, hvor jeg lavede saltede citroner
Servér med ris og friskhakketfriskhakket mynte. Afpuds kødet og skær ifirkanter. Rend grøntsagerne, skær gulerødderne iskiver, skær løgene i store både
Nogle af retterne er “alt i en gryde”, men andre kan du servere med kartoffelmos, ris, pasta, ovnkartofler eller hvad du nu har lyst til, men skal der et godt brød til, kan jeg varmt anbefale et godt grydebrød – evt