Når risen er kogt og afkølet, blandes den med broccoli og ¾ af den revne. Tilsætmælken. Sådan en slags mad er dagens ret med ris,broccoli og ost - gerne masser af ost
Smag til, og servér med hakket persille/koriander og kogteris eller chapati. Start bare med at koge nogle ris, hvisI skal have ristil, for de tager længere tid at tilberede end kyllingen
Frikadeller som vegetarisk mad. På billedet er der tilblomkålsfrikadellerne serveret en tomatsalat med drueagurker, skalotteløg og en eddike/oliedressing, kogte aspargeskartofler, dampede gulerødder og hertil en opbagt persillesause
Kom bollerne i saucen og servér med kogteris og evt. Steg løget ismørret/margarineni et par minutter, og tilsæt herefter alle krydderierne, og rist dem af et halvt til et helt minutstid
Derefter kogte jeg ris af. Pisk melet i og spæd langsom op, først med boullionen og derefter med mælk. En af minelivretter er boller i karry og jeg har lavet retten med gulerod, selleri og æble,- godt inspireret af et billede jeg så forleden
Friskkværnet peber. Ingrediensertilkogte kødboller. I går bestemte jeg mig fra morgensstunden at jeg ville lave hjemmelavet boller i karry til aftensmad
Det jeg har oplevet er, at hvis man hælder alt mælkeni på en gang, så sænker man temperaturen meget, og det skal derfor bringes op i kog igen, og mens man venter på at det skal koge, så er der stor risiko for at mælken brænder på i løbet af den proces, hvis man ikke rør hele tiden
Server pakkerne med brune ris og en hurtig salat af spinat, æble og appelsin. Disse kålpakker kan sagtens serveres for hele familien, da kålen bliverkogt og dermed ikke er så fremtrædende i smagen
Så tilsætter du fløden og pisker det godt sammen med et piskeris og så lidtbouillonvand af gangen til det hele slipper op og mælken skal også bruges samt den ½ ½ grønsagsbouillonterning
½ literskummetmælk. Imin gruppe tilberedtevi blandt andet en risdessert med tranebær. Isidste uge havde jeg fornøjelsen af, at deltage i et bloggerevent ved ISIS med andre dygtige madblogger