Ris med flødesovs opskrifter

Ristaffel

Ristaffel

Derimod var det svinemørbrad i fad medflødesovs, og I aften var det denne udgave der blev efterspurgt
Mørbrad i fad

Mørbrad i fad

I dag lavede jeg derfor en omgang "Mørbrad i fad", da ris og flødesovs på de fleste aftener er en succes herhjemme hos både store og små drenge
Hjerter i flødesovs med vin og abrikoser

Hjerter i flødesovs med vin og abrikoser

Serverer med rodfrugtemos, ris eller kartofler. vandmezina til at jævne saucen medRens hjerterne for blod, fedt og fjern alt det der ikke er kød
Koteletter i fad a l'a Sidsel

Koteletter i fad a l'a Sidsel

Jeg plejer at spise ris til, velbekomme. Hvis du er ved at gå død i koteletter i fad, det medtomat/flødesovs så skal du tager og prøve den her version

Simremad

Nogle af retterne er “alt i en gryde”, men andre kan du servere med kartoffelmos, ris, pasta, ovnkartofler eller hvad du nu har lyst til, men skal der et godt brød til, kan jeg varmt anbefale et godt grydebrød – evt

Hjerter i tomatsauce

Drys de kogte rismed den hakkede persille, og servér dem til de varme svinehjerter i tomatsauce. Tilsæt vand og flåede tomater, og krydr med salt og peber, og lad det hele simre under låg i ½ times tid