Server medris (gerne brune) og evt. Hos os står den ikke så sjældent på pasta og kødsauce med masser af grøntsager – det er både nemt og lækkert og sundt (især hvis du vælge brun pasta, så det mætter længere)
Derefter kommes der en smule kogte ris i bunden af squashen, hvorefter der fyldes op med kødfyldet. bruges fetaost i stedet for parmesan, kyllingfars i stedet for oksefars, puttes alverdens grøntsager i, og ved at undvære risene og tilsætte mere ost, så er der et solidt LCHF-måltid
Varm olivenolie i gryden, tilsæt hakket rødløg, hakket hvidløg og oksefarsen og lad det brune grundigt, sku lidt ned for varmen og tilsæt finthakket ingefær og grovhakket persille, sammen med urtesalt, friskkværnet peber og de knuste Birds eye chili
Servér medris, tomater, aubergine og barbecuesauce. Kog risene efter anvisningen på posen. Fuldkornstortillaer medoksefars Der er jo uanede muligheder, når man laver fyld til tortillas
Servér savoykåldolmerne medris og cherrytomater. frisk basilikum. Den har en dejlig smag og er særdeles nem at arbejde med, da den ikke går så nemt i stykker
Anderledes risottomed hytteost, som i øvrigt kan røres med lidt vanillesukker, græsk yoghurt og lidt syltede kirsebær, så er der en lækker dessert, men det er altså ikke det, den er blevet her