De sorte ris giver en fantastisk smag tilsuppen, men bidrager også som et lækkert fyld. Suppen er lige tilpas spicy og god mod vintertræthed… men trænger du til lidt mere krudt, så tilsæt en ekstra chili
Tilberedningstid. Endelig, endelig, endelig fik jeg taget mig sammen til selv at lave fond. Efter kærestens 30-års fødselsdag var der en god slat kyllingeskrovsrester tilbage, som blev kogt sønder og sammen, sammen med diverse ting og sager
-eller server ris i en egen skål ved siden av suppen, sånn som Japanerne gjør. Ris er ett av de viktigste produkt i det japanske kjøkken, spesielt ristypen
Derefter skal vilde ris koge med i suppen og optage en masse smag, inden svampesuppentil sidst afrundes med en sjat fløde, en skvis citronsaft og trevlet kylling
Du du servere ris eller brød til, hvis du vil, men sovsen bliver dejlig mættende og fyldende, da den gøres cremet og tyk af kogte kartofler samt knoldselleri
Den kan varieres i det uendelige med forskelligt kød eller grøntsager, og den kan både bruges som en forret eller som hovedret, hvis man serverer den med ris eller nudler til
Server eksempelvis suppen med brød, hakket persille, quinoa, ris, pasta eller bulgur. Desuden kan den laves på kort tid, og det sætter jeg pris på i en travl hverdag