Risengrød 2 dl ris 1 liter mælk opskrifter

Risengrød på brune ris og mandelmælk

Risengrød på brune ris og mandelmælk

Prop mandlerne i blenderen og tilsæt frisk vand. Læg mandlerne i blød – gerne dagen før du laver grøden, men et par timer før er også okay
Risengrød

Risengrød

Bring mælken i kog. Sæt risengrøden ind i ovnen i en gryde eller et ildfast fad. Hæld risen i, og kom det ind i sengen i en times tid
Risengrød a la dyne

Risengrød a la dyne

Det skal være en ærlig sag at jeg aldrig har lavet risengrød før, there I said it, derfor var jeg da også spændt på om dagens 'udfording' ville lykkes - mest af alt fordi jeg er verdensmester i at brænde mælk (og andre sager) på
Risengrød - altid et hit.

Risengrød - altid et hit.

Risengrød indeholder jo både mælk og hvide ris og så toppes herligheden med rigelige mængder kanelsukker og smørklat
Grød af ris og perlebyg

Grød af ris og perlebyg

Jeg startede morgene med en portion grød lavet af perlebyg og risengrød. Mælken bringes i kog i en gryde
♡ 2. Risengrød ♡

♡ 2. Risengrød ♡

Tilsæt herefter mælk, og lad det simre i ca. Faktisk er vi i min familie overbevist om, at risengrøden bliver allerbedst, når den har kogt over
Coca-Cola lancerer laktosefri mælk

Coca-Cola lancerer laktosefri mælk

Herefter fjernes vanillestængern og risengrøden sættes til afkøling. Smut mandlerne og hak dem groft. Ris á l’amande – en typisk juleret og her får I mit bud på den
Boller i karry

Boller i karry

Mælk og vandet tilsættes og sovsen simrer ved lav varme, mens risene koger. Normalt kan Oskar godt lide retter med ris og sovs
Risalamande og kirsebærsauce

Risalamande og kirsebærsauce

Rør mandler i den kolde risengrød. Rør sukker i og afkøl risengrøden. Hak mandlerne. Sæt risalamanden koldt
Risalamande

Risalamande

Rør mandler i den kolde risengrød. Rør sukker i og afkøl risengrøden. Hak mandlerne. ½ litermælk. Ris á l’amande og kirsebærsauceAntal personer
Risengrød, Ris a’la mande og klatkager

Risengrød, Ris a’la mande og klatkager

Rør risengrød og plantefløde godt sammen (skulle du have mulighed for at finde en sojapiskefløde og piske den vill dette give det bedste resultat, men de er ikke nemme at finde i Danmark og den almindelig plante madlavningsfløde kan også sagtens bruges, jeg brugte havrefløde)
Risengrød - dynestyle

Risengrød - dynestyle

Huset var ihvertfald fuld af mennesker og i køkkenet blev der lavet brændte mandler og risengrød. Det har resten af dagen sneet ret godt, men satser på at de kommunale sneplove og saltspredere står lidt tidligere op imorgen
Ris a la mande

Ris a la mande

Lav risengrøden dagen før. Kog mandlerne og smut dem, hak dem fint. Mælken bringes derefter i kog unden oprøringen, put vaniljestangen i gryden sammen med mælk og ris
Olgas Ris á la mande

Olgas Ris á la mande

½ litermælk. 4 portioner1 tallerken færdig risengrød ( ½ litermælk, 3/4 dlris og lidt salt)25 g mandler1 -  spsk sukkerkorn af 1 vanillestang- eller 2 tsk vanillesukker2 spsk portvin2dlpiskefløde25 g smuttede hakkede mandlerEn lækker kirsebærsauce - eller Heibergs kirsebærsirup - uhmmmRisengrøden blandes med sukker, vanille og portvin. Risengrøden røres sammen med 2 skefulde flødeskum og blandingen vendes forsigtigt i resten af flødeskummen sammne med de hakkede mandler. 3/4 dlris. 25 g. 1 - spsk sukker. 1 vanillestang. 2 tsk vanillesukker. 2 spsk portvin. 2dl piskefløde. 25 g
Grov risengrød

Grov risengrød

Tilsæt mælk og bring blandingen atter i kog. Jeg elsker risengrød, men når det er til hverdag vil man gerne have lidt mere fylde og sundhed inkorporeret