Risotto er en af de mest anvendte måder at koge ris på i Italien. ved at lade den stå på laveste blus. Risotto spises som regel som tilbehør eller som en forret
Denne opskriftpårisotto med tørrede Karl Johan svampe er virkelig en klassiker hos os. Derfor laver vi ofte risotto med Karl Johan svampe, også om sommeren på en gråvejrsdag
Anret risottoenpå et fad, pynt med persille og server den grillede kylling til. på hver side. Mos salatosten og vend den i risottoen sammen med ærter, tranebær, salt og peber
Til arrangementet i parmesanostens tegn på La Trattoria Del Bosco i sidste uge, som du kan læse mere om her, kiggede jeg kokken Mario Copetti over skulderen, da han lavede en risotto med timian og citron
Det er sjovt for inden jeg selv prøvede at lave risotto var jeg sikker på at det var hamrende svært. smagte lidt af de der Gajol drikke jeg ikke kan fordrage hehe, så jeg må hellere passe på med mængden af rå fennikel min mad i fremtiden
Let og lækker klassisk risotto med årstidens grøntsager. En risotto tager fra start til slut ca. Hak løg og hvidløg fint og svits i en sauterpande med lidt olivenolie, dernæst svitses bacon af og risotto risene kommes ved suger noget af olien og fedtet til sig inden hvidvin tilsættes og koges næsten helt væk