Risotto fennikel rejer opskrifter

Risotto med fennikel og seafood

Risotto med fennikel og seafood

Tilgengæld er jeg HELT fjollet med det når det er tilberedt *MUMS* den klædte virkelig rejerne og seefood'en
Fiskechowder med rodfrugter

Fiskechowder med rodfrugter

Det er mellemting mellem en suppe og en gryderet, risotto og gullash. 2 porrer2 pastinakker2 gulerødder1 fennikel1 spsk olie1 spsk stærk karry1 1/2 dl ris1/2 l fiskebouillon1 dåse kokosmælk1 fed hvidløg2 tsk tørret estragon1/2 tsk salt1 1/2 tsk majsstivelse1 spsk vand1 rød peberfrugt400 g kullerfilet eller torskefiletTilbehør. Masser af godt brød og citroner skåret i bådeSkær porrerne i 2 cm lange stykker og skær pastinakker, gulerødder og fennikel i grove tern. 100 g rejer kan tilsættes til allersidstVelbekomme 2 porrer. 1 fennikel