Risotto er en italiensk ret, der traditionelt laves medrisottoris, men det giver mere smag og næring at bruge vores egne hele korn som spelt, byg, hvede, rug etc
Derfor blev det en udgave medgrønneasparges, blomkål ogærter. Jeg elsker ellers risottomed svampe, men det bliver hurtigt meget tungt og efterårsagtigt, så i et forsøg på at bringe sommervejret retur skulle det altså være en sommerudgave
RisottomedaspargesogærterRisotto er dejlig måde at spise ris på, fordi risene får smag. Spaghetti med rucola ogasparges Endnu en nem og hurtig pastaret med lækre, friske ingredienser og en fantastisk smag
RisottomedaspargesogærterRisotto er dejlig måde at spise ris på, fordi risene får smag. Lår i vin serveret medkikærterog rosenkål Om du bruger over-, under- eller hele lår, betyder ikke det store
Risottomedaspargesogærter. Servér straks den varme risotto, og pynt med persille og ost. Så abonnér på vores nyhedsbrev og få gratis guiden "Genvej til sund mad" med masser af inspiration til, hvordan du gør din daglige madlavning mere fedtfattig og meget sundere, uden at det går ud over smagen