Bygotto minder om risotto, men grøden er lavet på perlebyg i stedet for ris. asiatisk risgrød medkylling, forårsløg og peanuts / svampebulgotto med persille, tranebær og hasselnødder eller speltotto med edamamebønner og citron
Skjær gulrøtter i terninger, asparges i biter og purre i tynne ringer. Skjær kyllingkjøttet i biter og bland det inn i risottoen, sammen med revet parmesan
Skjær gulrøtter i terninger, asparges i biter og purre i tynne ringer. Risotto skal kokes under omrøring hele tiden, mens man tilsetter litt og litt væske, har jeg lært
Resten af suppen kan sagtens gemmes til en omgang kyllingesuppe eller risotto for den sags skyld. De grønne asparges skæres i mindre stykker og svitses kort i lidt smør og tilsættes sovsen sammen medkyllingekødet
Min frygt var at det smagte for meget af mark (man er vel fra landet) og at mundtøjet måtte male dem før de så, tørt, kunne glide ned … så jagten gik ind på “cremet” mad og så faldt tanken på mad i stil medrisottoog voilá