Risotto med kylling og svampe og asparges opskrifter

Bygotto med varmrøget laks, asparges og dild

Bygotto med varmrøget laks, asparges og dild

Bygotto minder om risotto, men grøden er lavet på perlebyg i stedet for ris. asiatisk risgrød medkylling, forårsløg og peanuts / svampebulgottomed persille, tranebær og hasselnødder eller speltotto med edamamebønner og citron

Kornotto med kylling og portobello

Min frygt var at det smagte for meget af mark (man er vel fra landet) og at mundtøjet måtte male dem før de så, tørt, kunne glide ned … så jagten gik ind på “cremet” mad og så faldt tanken på mad i stil medrisottoog voilá

Castello-risotto med kylling og persille

Server risottoenmed de stegte svampe, stegt kyllingog et drys persille. Rengør svampene, fjern roden, og skær de største af svampene i mindre stykker

Svamperisotto

Risotto kan varieres i en uendelighed, prøv fx en forårsversion med friske ærter og grønne asparges, med tigerrejer ogasparges