Risotto med mascarpone opskrifter

Risotto

Risotto

Risene som anvendes til risotto er som regel runde, medium- eller kortkornede, hvide ris med meget stivelse og lidt glukose
Mascarpone

Mascarpone

Mascarpone kan bruges i tiramisu, i spaghetti carbonara, i risotto eller på bruchetta. Mascarpone forveksles fejlagtigt tit med ricotta
Risotto m. græskar og chorizo

Risotto m. græskar og chorizo

Til denne lejlighed lader jeg det orange tema fortsætte, da jeg vil lave risottomed et hokkaido græskar og en spicy chorizo pølse
Speltotto med jordskokker, æble og ristede hasselnødder

Speltotto med jordskokker, æble og ristede hasselnødder

Speltotto er ligesom risotto, bare kogt på perlespelt, og i dette tilfælde også med små tern af jordskokker, rørt med lidt parmesan og toppet med skiver af sprøde efterårsæbler, frisk persille og ristede hasselnødder
Budgetvenlig og billig madplan

Budgetvenlig og billig madplan

En grov version af risotto. hvid pizza med kartofler, mascarpone, løg og ost. Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til temaet med en budgetvenlig og billig madplan
Andebryst med sopprisotto ✿✿

Andebryst med sopprisotto ✿✿

Rør inn mascarpone, parmesan og en neve eller to med hakket bladpersille blader. Her er en nydelig rett med kremet sopprisotto og nydelig, rosastekt andebryst med sprøtt skinn
Biff og sopprisotto med rødvin ♫♪?

Biff og sopprisotto med rødvin ♫♪?

Rør inn mascarpone, parmesan og en neve eller to med hakket persille. Jeg serverte risottoenmed mør ytrefilet av storfe og rødvin i glasset
Linguine med reker i mascarponesaus !

Linguine med reker i mascarponesaus !

- og husk at pasta er litt som risotto, gjestene skal vente på pastaen ikke omvendt. Herlig smakfull Italiensk pastarett med en nydelig saus

Risotto Revisited

For å komme til Risottomed ovnsstekt hvitløk, timian, mascarpone, ristede mandler og brødsmuler(Bok
Speltotto med edamamebønner

Speltotto med edamamebønner

Som jeg har skrevet tidligere, synes jeg godt, at risotto kan blive lidt kvalmt, og derfor vælger jeg at lave det med perlespelt i stedet, da det giver mere bid

Galskapen blir satt i system.

Jeg tror likevel at for at jeg skal kunne fortsette med denne bloggen så trenger jeg et mer håndfast, håndterbart og målbart