Speltotto er ligesom risotto, bare kogt på perlespelt, og i dette tilfælde også med små tern af jordskokker, rørt med lidt parmesan og toppet med skiver af sprøde efterårsæbler, frisk persille og ristede hasselnødder
En grov version af risotto. hvid pizza med kartofler, mascarpone, løg og ost. Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til temaet med en budgetvenlig og billig madplan
Rør inn mascarpone, parmesan og en neve eller to med hakket bladpersille blader. Her er en nydelig rett med kremet sopprisotto og nydelig, rosastekt andebryst med sprøtt skinn
Jeg synes godt, at en risotto kan blive lidt tung eller kvalm, fordi det jo er en "ostegrød", og derfor er perlespelt super godt i stedet for risottoris, da det giver lidt mere bid
Som jeg har skrevet tidligere, synes jeg godt, at risotto kan blive lidt kvalmt, og derfor vælger jeg at lave det med perlespelt i stedet, da det giver mere bid