Jeg har til min fødselsdag fået en lille fin kogebog medrisotto opskrifter, og har det sidste ½ år været i gang med opskrifter på mange forskellige måder
sund risotto. Faktisk tror jeg stort set ikke vi har spist andet i hinandens selskab siden vi blev studenter – med mindre hvidvin tæller som et måltid…
Server medrisotto la milanese, båndspaghetti eller kartoffelmos. Før stegningen snittes kødet et par steder i kanten, så det ikke strammer under stegningen, og drysses med peber, evt
Foruden den fik vi fyldte crepes med svampe, en indisk inspireret “okse”ret med brød og aioli (nok en af de bedste aioli jeg har smagt) og en skøn, cremet risotto, som helt klar kan anbefales til alle de glade risotto-elskere
Der var rift om smagsprøverne, men jeg nåede at smage "Stenrosens flabede kebabgrød" og en grødrisottomed hakket oksekød, toppet med butternut squash og grønkål
Ambitionen indtil videre er, at jeg fredag vil lave Coq au Vin, og lørdag skal den stå på en jomfruhummerhale risotto til forret og en lammeret til hovedret
Anderledes risottomed hytteost, som i øvrigt kan røres med lidt vanillesukker, græsk yoghurt og lidt syltede kirsebær, så er der en lækker dessert, men det er altså ikke det, den er blevet her