Derfor laver vi ofte risottomed Karl Johan svampe, også om sommeren på en gråvejrsdag. Bliv nu ikke bange for mængden af olie og smør – det er smørret, sammen med parmesanosten, der giver risottoen den cremede konsistens, som gør den så lækker
Rist imens svampene i resten af smørret, og krydr dem med salt og peber. Risottomedsvampe. Tilsæt hvidvin, og krydr med salt (ikke for meget, bouillon salter også)
Se også opskrift på risottomed tørrede Karl Johan svampe. Knæk ogsåvingerne af. Den tid, du investerer, vil alle sætte pris på, når de smager den kraftige ogcremederisotto lavet på fond af duerne
Riv blomkålen til ris og tilsæt det sammen medvinen. Denne gang har jeg forsøgt at lave en sundere udgave af risotto, hvor jeg har tilsat blomkålsris istedet for risottoris
Tilsæt vinen –stadig over fuld varme- og lad den koge ind. Skru ned på middelhøj varme og tilsæt en smule af bouillonblandingen, så risottoen ikke tørster
Snit kantarellerne i strimler af forkellig størrelse, og lad nogle af svampene forblive hele. Pluk svampene selv, hvis du kan, eller køb dem friske i supermarkedet – det er nu, de stadig er der
Kom risen i, hæld vinen over og lade den koge ind i risen. Jeg er jo STOR fan af risotto da det er billigt og kan varieres på tusinde måder afhængig af sæson