Risotto med svampe og vin opskrifter

Risotto med svampe og persille

Risotto med svampe og persille

Når vinen er kogt væk tilsættes ca. hvidvin. Vores yndlingsrisotto er medsvampeog persille, og det er en fantastisk ret som tit er på menuen herhjemme
Risotto

Risotto

Rist imens svampene i resten af smørret, og krydr dem med salt og peber. Risottomedsvampe. Tilsæt hvidvin, og krydr med salt (ikke for meget, bouillon salter også)
Risotto med skovduer – risotto ai colombacci

Risotto med skovduer – risotto ai colombacci

Se også opskrift på risottomed tørrede Karl Johan svampe. Knæk ogsåvingerne af. Den tid, du investerer, vil alle sætte pris på, når de smager den kraftige ogcremederisotto lavet på fond af duerne

Risotto med kanin og karljohansvampe

Koghvidvinmed krydderurter i et par minutter og afkøl. Tilsæt ris, kom hvidvin i, når riskornene er varme, og lad vinen fordampe
LCHF-risotto med svampe og bacon

LCHF-risotto med svampe og bacon

Hæld vandet fra blomkålen, og put "risene" over i panden med løg ogvin. Imens vinenkoger, skal du rive blomkålet
Blomkålsrisotto med svampe og rejer

Blomkålsrisotto med svampe og rejer

Riv blomkålen til ris og tilsæt det sammen medvinen. Denne gang har jeg forsøgt at lave en sundere udgave af risotto, hvor jeg har tilsat blomkålsris istedet for risottoris
Svamperisoniotto

Svamperisoniotto

Risoniotto - ikke risotto - har I hørt om det før. Jeg har bruger oftest champignon, men har også forsøgt mig med kantareller og Karl Johan svampe
Risotto med svampe

Risotto med svampe

Tilsæt vinen –stadig over fuld varme- og lad den koge ind. Skru ned på middelhøj varme og tilsæt en smule af bouillonblandingen, så risottoen ikke tørster
Gourmet der hjemme

Gourmet der hjemme

Øl/Soya braiseret oksetykkam med perlespelt risottoog stegte svampe. Lavet på cognacoghvidvinmed lidt rejer i bunden
Svamperisotto med blåskimmelost

Svamperisotto med blåskimmelost

Kom risen i, hæld vinen over og lade den koge ind i risen. Jeg er jo STOR fan af risotto da det er billigt og kan varieres på tusinde måder afhængig af sæson
SVAMPERISOTTO MED TIMIAN

SVAMPERISOTTO MED TIMIAN

Kantarellernes orange farver, der afspejler bladene ogrisottoen, der nærmer sig at være en vinterret

Spelt og svampe risotto

Tilsæt resten af svampeneog smag til med salt og peber. Grøntsags bouillonen tilsættes lidt efter lidt og fortsæt med at røre

Castello-risotto med kylling og persille

Server risottoenmed de stegte svampe, stegt kylling og et drys persille. Rengør svampene, fjern roden, og skær de største af svampene i mindre stykker