hvidvinseddike. I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
P. r. o. j. e. k. t. ". 5. d. a. g. u. n. f. s. y. å. i. l. v. J. b. Z. I. h. m. c. E. ,. (. p. æ. ). ø. T. -. R. S. H. 2. *. 1. 0. G. B. F. N. D. 6. L. '. A
Risotto, bygotto, speltotto – vi har nok alle smagt eller lavet mindst én af disse retter før. Selvom bygottoen bages i ovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige og sprøde fra valnødderne
Bygotto minder om risotto, men grøden er lavet på perlebyg i stedet for ris. asiatisk risgrød med kylling, forårsløg og peanuts / svampebulgottomed persille, tranebær og hasselnødder eller speltotto med edamamebønner og citron
I morgen skal vi nemlig have risottomedsvampe og asparges, en klassiker herhjemme. Ja, som overskriften lyder, skulle vi i aften have haft en tærte med laks
Vi skulle have ærterisotto til aftensmad, men denne risotto kommer til at brilliere i fraværet af friske ærter, så vi må nøjes med lækre danske asparges og svampe