Denne opskrift på risottomedtørrede Karl Johan svampe er virkelig en klassiker hos os. Derfor laver vi ofte risottomed Karl Johan svampe, også om sommeren på en gråvejrsdag
De tørredesvampe hældes i et krus og dækkes med kogende vand. Jeg havde taget et par røgede kylling lår op fra fryseren, som skulle serveres til Risottoen, velvidende at kæresten faktisk ikke er vild med den røgede kylling
Se også opskrift på risottomedtørrede Karl Johan svampe. Risottomed skovduer er en lidt krævende ret i forhold til så mange andre typer af risotto, som ellers ofte er hurtige at lave
Quinoasalat med pesto, soltørrede tomater, radiser, avocado, oliven og friskbagt brød. Til forret fik vi den lækreste cremede kokosmælksuppe medsvampe og kylling, dernæst en salat og til hovedret henholdvis en red curry ret og pad thai
Vi skulle have ærterisotto til aftensmad, men denne risotto kommer til at brilliere i fraværet af friske ærter, så vi må nøjes med lækre danske asparges og svampe
Hovedretten var en risotto lavet på svampe, Herbamare og fyldige økologiske råris (kan købes her). Jeg vil lige starte med at fortælle, at den søde og dygtige Anne-Sophie om en uges tid lancerer sin første kogebog Køkkenterapi – enkel mad til travle dage, som du allerede nu kan læse mere om her
Pluk svampene selv, hvis du kan, eller køb dem friske i supermarkedet – det er nu, de stadig er der. Risottomed kantareller er en af de italienske efterårsretter, der gør det lidt nemmere at acceptere, at sommeren er endegyldigt forbi
Serveres med frisk timiam på toppen. Opskrift på Risotto. Når det er afkølet hældes der lidt jordbær/rabarber i bunden af et glas, herefter tilsættes der æblekagerasp (knuste makroner kan også bruges), toppes med flødeskum
Der er jo mange måder at tilberede risotto på, men da jeg nu i forvejen havde en pose blandede tørredesvampe liggende, så var det jo oplagt med en svamperisotto
Rugkernerne kan også koges som risotto. Tilsæt svampene. Skyl det valgte kornprodukt og kom det i gryden sammen med ½ liter vand, timian og et lille drys salt
Når al buillonen er brugt, plejer det at passe med at risottoen er færdig. Vent med at tilsætte salt til allersidst, da saltet trækker væsken ud af svampene og får dem til at koge i stedet for at stege