Hvis du ikke tåler gluten, kan du bruge rispapir og bruge fyldet til friske forårsruller. *kan købes i blandt andet Meny og hos asiasiske købmænd på frost
Rispapirrullerne laves ganske enkelt ved at udbløde rispapiret (kan købes i de fleste butikker efterhånden, fx Rema, Føtex og Kvickly) kortvarigt i varmt vand, hvorefter du lægger det på et skærebræt, lægger fyldet på og ruller
Både risnudler og rispapir kan købes billigt i asiatiske butikker. – rispapir. Man kan købe risnudler i forskellig tykkelse – jeg vil anbefale at man bruger de tynde når man laver forårsruller
Rispapiret udblødes i lunkent vand et blad af gangen, til det er blødt. Sådan en kan fx bestå af Nøddepostej, smæskesteg, mock duck (and lavet af seitan), kogte kartofler, brunede kartofler, brun sovs, rødvinssauce, rødkål, grønkålsalat, appelsinsalat, rødkålsalat, risalamande kogt på plantemælk og lavet med vegansk piskefløde (som kan købes i SuperBrugsen) og en masse konfekt og godter
Hvis du en dag skal lave wok, kan du derfor købe risnudler og rispapir. Risnudler/rispapir. Både fordi det i begyndelsen er svært at gennemskue og lære, hvor mange produkter, der faktisk er gluten i, og dermed hvor mange nye produkter man skal købe
Der findes adskillige andre måder at lave vegetabilske alternativer til bacon på, blandt ved at bruge svampe såsom shiitake, eller noget så genialt som rispapir
Fyldet er nemlig svøbt i rispapir – kinesisk tror jeg, og meget meget sundt og lækkert. i længdenLigeledes med mangoen og resten af grøntsagerneKog noget vand og held det over i en tallerken på størrelse med rispapiret
*Kan købes i asiatiske forretninger, hos Irma eller på rawandmore. Rispapir er ikke rawfood, men der er mange gourmet-rawfoodister, der bruger det alligevel, fordi de ikke varmer det op