Rispilaf opskrifter

Rispilaf med ovnbagte rodfrugter

Rispilaf med ovnbagte rodfrugter

Rispilaf kan varieres i det uendelige. Rispilaf til 2 personer. Man kan komme de krydderier i man har lyst til, samt f
Rispilaf med purløg og bøf

Rispilaf med purløg og bøf

) Dagens opskrift er en rispilaf med purløg og bøf og en ny livret herhjemme. Der skal vendes feta/salatost i rispilaffen, inden den serveres, og jeg vil anbefale, at du vælger en fast type (dvs
Rispilaff med majs

Rispilaff med majs

Varm olien op i en gryde medcayenne og svits løg, hvidløg og chili. Tilsæt risene og svits dem, til de bliver klare
Parmakylling med pikantost og rispilaf

Parmakylling med pikantost og rispilaf

Her er en skøn risret med god smag af karry, dertil serveret kylling svøb i sprød parma. Opskriften er herfra, og tilrettet vores smag herunder
Stegte ris med kylling og grøntsager

Stegte ris med kylling og grøntsager

Efter vi fik rispilaf for noget tid siden har jeg haft lyst til at prøve igen. Jeg er helt vild med at der er så mange smagsnuancer i én ret som kan spises med en gaffel
Pilaf

Pilaf

Nogle kalder retten for rispilaf – altså kun når den ikke er lavet af bulgur – men det er sådan lidt dobbeltkonfekt
Spanakorizo, spinat rispilaf

Spanakorizo, spinat rispilaf

Spanakorizo, spinat rispilaf. Opskrift Spanakorizo, græsk spinat pilaf, risotto.  Ingredienser 1 kop ris1 pose helbladet spinat1 løg fint hakket2 hvidløg fint hakket2 tomater, hakket1 tsk
Tomatrispilaf

Tomatrispilaf

Man kan lave rispilafer på alle mulige måder. Man kan blande pilafen med spidskommen og graham masala, hvis man vil have en arabisk inspireret rispilaf
Fyldte tomater og kødboller i tomatsovs

Fyldte tomater og kødboller i tomatsovs

dag i min tomat og oste ugeVenindemiddagen i går var dødhyggelig og det var dejligt at spise kødboller i tomatsovs, fyldte tomater og rispilaf
Rester og ris

Rester og ris

Rispilaf med resterJeg har tit svært ved at bestemme hvor meget ris, jeg har derfor tit kogt for meget ris

Beyti kebab med rispilaf

Minutter Det der tager mest tid i denne opskrift, er at farsen har godt af at hvile koldt en times tid, og så at lave rispilaffen