bruneris. Hvad med at prøve en rissalat, som forkæler både øjne og smagsløg. Giv risene lidt farve med karry, gurkemeje eller paprika, og kæl lidt for smag og konsistens med nogle stegte eller bagte grøntsager og en smule knas og krydderier
Hvad med at prøve denne lækre rissalat, som forkæler både øjne og smagsløg. Giv risene lidt farve med karry, gurkemeje eller paprika, og kæl lidt for smag og konsistens med nogle stegte eller bagte grøntsager og en smule knas, samt krydderier
Steg de færdigkogte bruneris i æg der slåes ud i panden, og når ægget er "suget ind", tilsættes alle grøntsagerne, deriblandt champignon, som skal være steg eller bagt allerede
Rør marinaden sammen, den må gerne være stærk, og bland medris og bønner, gerne mens de er varme. Knus spidskommen let i en morter eller med en skarp kniv
Plump sådan en peberfrugtbasse ned midt i din rissalat, læg den ovenpå dine ovnbagte kartofler, sæt den ved siden af din grønne salat, lad den være kongen på dit bjerg af rodfrugtmos eller tag den med på madpakken med stænger af agurk og gulerod til
rissalat m. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th