Rissalat opskrifter

Sommerlig rissalat

Sommerlig rissalat

1. Kog 2 poser Uncle Ben’s Ris, Boghvede, Hvede & Quinoa. 2. Lad risene afkøle – du kan sagtens koge dem dagen før og bare opbevare poserne med ris i køleskabet
Rissalat

Rissalat

Et frisk pust midt i grilltiden kunne være denne rissalat der serveres bedst koldt og som tilbehør til kylling, okse og svinekød
Rissalat med Bananer og Ananas

Rissalat med Bananer og Ananas

 Vend dressingen i Rissalaten. Smager super dejligt til mange retter eller som frokostret med grovboller – friskt og sødt 4 personer3 dl vand1,5dl ris2 peberfrugter3 bananer1 moden ananassaltDressing
Rissalat med Kikærter og Linser

Rissalat med Kikærter og Linser

Rissalat med Kikærter og Linser til 4 personers frokost eller 6 personers tilbehør. Denne tilbehørsret kan sagtens bruges som en frokost
Rissalat med laks og asiatisk dressing

Rissalat med laks og asiatisk dressing

Steg laksen på en grillpande i ca. 3 minutter på hver side. Skyl salaten og slyng den tør. Halver agurken og skær den i skiver på skrå
Rissalat

Rissalat

R. i. s. a. l. t. ,. m. n. d. e. r. g. o. f. ø. j. b. k. u. v. -. h. D. å. æ. H. p. 5. 1. 3. 6. 2. c. (. ). K. L. 0. N. y. S. B. M
vietnamesiske forårsruller med rissalat

vietnamesiske forårsruller med rissalat

Det er vietnamesiske forårsruller med rissalat, og kom egentlig af, at jeg til tider kan synes at 'freestyle-vietnamesiske-forårsruller' kan smage en anelse gustent
Rystende gode rester: Rissalat med karry

Rystende gode rester: Rissalat med karry

Vi har ofte ris til overs, og det er tit med vilje, så jeg dagen efter kan lave en rissalat. Denne gang blev risene blandet med rosiner, selleri, en håndfuld bredbladet persille, en dåse kikærter, et æble i tern, en dåse majs og en god gang cashewnødder
Estragon kylling med rissalat

Estragon kylling med rissalat

Skær kyllingen for og server med rissalaten. Estragon kylling med rissalat1 kylling (1 kg)1 økologisk citronOlivenolieHavsalt og friskkværnet peber2 bundter estragon1 aubergine1 courgette1 skalotteløg300 gr gourmetris (blanding af vilde, røde og brune ris)6 dl vand3 spsk balsamico6 spsk olivenolieTænd ovnen på 200 gr