Rist rugbrød og skær det i små trekanter. Bag dadlerne i et ildfastfad i ovnen i ca. Det er altid hyggeligt at spise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspiration til hvilke retter, man kan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
Rist valnødderne på en varm pande, og lad dem køle af. Server en olie/eddike dressing til, som man selv kan hælde over - meget af det kan sagtens laves i forvejen og så lige smækkes sammen inden gæsterne kommer
Vend stegen om og læg den på en rist over bradepanden med vandet, hvis stegen er skæv eller mindre i den ene side, lægger du en lille kartoffel eller laver en rulle af sølvpapir til at komme nedenunder stegen, så sværen ligger vandret
Forår spreder lethed, glæde og giver mig lyst til lam på menuen. Ingefær glaseret lammekølle med mandel tomatsalat1 lammekølle 1,5 kg3 kviste frisk rosmarin2 fed hvidløg1 glas ingefær marmelade (340gr)OlivenolieLæg lammekøllen i et ildfastfad. Læg mandlerne i en bradepande og rist dem i 8-10 minutter til de begynder at dufte
Retten fungerer rigtig godt som en let hovedret, men er også god som en forret til flere. Del rødløg i både og læg i en lille bradepande eller ildfastfad
Rist gerne et stykke rug- eller franskbrød til. Smag til med salt og peber. Rødspætterne rulles og lægges i et ildfastfad, drysses med salt og peber - citronsaft hældes hen over
Skær baconen i små strimler og rist dem i olivenolie på en stor pande. Bind kålen med to snore som til en pakke, så den holder sammen under bagningen og placer den ovenpå grøntsagerne i det ildfastefad
Og hans mor er syg, så hun lever af ristet toastbrød og cola. Tilberedningstid. Smør et lille ildfastfad med lidt olivenolie, og læg brysterne deri sammen med halverede tomater og hvidvin
Lad blandingen riste i gryde i et par minutter. Blogindlægget af billederne fra Instagram i sidste uge mindede mig om at jeg lavede den lækkerbiksen af en aftensmad til mig og min søster i mandags