Ristaffel I mit barndomshjem blev det lavet med svinekød i tern som blev svitset i store mængder karry, hvorefter der blev tilsæt vand og lidt flødeTildeMa(d)
#19 Ristaffel med blomkålsris Vandet og fløden tilsættes og simrer. Kød og løg brunes sammen med karry og paprika. Serveres med blomkålsris (se fasteopskrift nr High5:2Foodies
Aftensmaden idag! Idag har vores aftensmad bestået af ristaffel, en ret vi alle elsker herhjemme. Den smager himmelsk med en smag blandet af kylling eller svinekød, coctailpølser, karry, banan, peanuts, rødbeder, syltet agurker, kokos og peberfrugt Vores lille hjem
Det Mælkefri KøkkenRistaffel. blogindlæg med mælkefri opskrifter og en dag slog det mig, at jeg faktisk havde. opskrifter uden mælk, ost, fløde eller smør" Det Mælkefri Køkken
Kinesisk ristaffel Når kødet er færdig koges det op med lidt fløde. Sæt kødet over at simre i en gryde med lidt vand, rødvin, krydderier, salt og peber Urtekram.dk