Disse ristedehavregryn, er nok ikke noget, man bør spise hver dag, da de indeholder en betydelig mængde sukker, men de er fantastiske, som lidt ekstra lækkert i weekenden eller til brunch
Bland mel, havregryn, salt, bagepulver og krydderier og pisk det i dejen. Sidste weekend bagte jeg disse sprøde cookies fyldt med julekrydderier som kanel, ingefær og nelliker og fintrevet appelsinskal, store stykker af mørk chokolade og ristede, grofthakkede mandler
Bland skyr, honning, rosiner, æg, og chokolade sammen med den ristede blanding. Rist Havregryn, kokosmel, mandler og solsikkekerne på en stegepande til det er let gyldent
Ristede kokosflager. Havregryn. Torsdag fik jeg lavet en lækker omgang granola eller müsli om du vil, da jeg syntes det er det bedste, sprødeste og lækreste knas ovenpå min morgenyougurt
Start med at hælde havregrynene i en foodprocessor og køre dem til grov havremel. Hvis farsen virker for lind, så tilsæt lidt havregryn og rør det sammen igen