Når jeg selv laver indisk herhjemme, bliver det ofte chicken tikka masala, butter chicken, en vegetarisk curry a la denne med søde kartofler og kikærter eller min aboslutte favorit dahl med skyr og ristede mandler (som nok kommer til at stå på menuen ret ofte, når jeg flytter hjemmefra om ikke så lang tid…)
Fint snittet rødkål knuget med citronsaft, æblestykker, pærestykker, tynde appelsinskiver, figner kåret i strimler, ristede mandler og appelsinsaft som dressing
Server med groft brød til eller top med sprøde tofu tern eller ristede kikærter som vist på billedet, det er en nem måde at oppe rettens proteinindhold på
Derudover toppes den medristede solsikkekerner, som giver knas til salaten. Kom grønkål på et fad eller i en skål og bland med de stegte svampe og bagte sød kartofler
Pynt op med lidt citronmelisse og ristede valnødder. Skinstegt torsk og stegte tigerrejer på bund af sorte bønner, små sprøde buketter af blomkål, ristede mandler og brændte hvidløg, dekorede sort og hvid sesam samt frisk frissé og dild