Sidste weekend bagte jeg disse sprøde cookies fyldt med julekrydderier som kanel, ingefær og nelliker og fintrevetappelsinskal, store stykker af mørk chokolade og ristede, grofthakkede mandler
Sluk for ovnen og lad dem stå på eftervarmen, så de kan tørre helt og blive sprøde. Jeg har valgt at fylde mine med ristede, smuttede mandler, grofthakket hvid chokolade og appelsinskal, som virkelig er en god kombination
Mandlerne er ristedeiovnen efter de har liggeti en form for lage af citron, olie, salt og peber. Vær opmærksom på at hvismandlerneikke får nok tidiovnen, bliver de bløde
Derfor tænkte jeg, at jeg måtte slå det sammen og lave nogle sundere kanelsnegle, der kunne smidesi fryseren og tages op, lunes iovnen og spisesi hverdagene, når lysten melder sig
Banankage med hindbær og hvid chokolade / Bananbrød med mørk chokolade og ristedemandler / Banankage med kaffe-mascarpone creme / Det sunde bananbrød med chokolade