Vi har flere gange fået rosenkål på denne måde herhjemme, og jeg er vild med det, så derfor er det tid til at dele opskriften med jer, selvom rosenkål godt kan være en af de sværere grønsager at sælge… Jeg har lavet denne version, hvor jeg har lynstegt kålhovederne i lidt smør og vendt dem med æbler, soltørrede tranebær og ristede hasselnødder
Jeg er VILD med rosenkål – både kogte, rå i salat og ristede som her. I går lavede jeg en ret med rosenkål, som burde få tænderne til at løbe i vand hos de fleste – med mindre, de har den dér antipayi overfor rosenkål, som jeg synes der slet ikke er noget grund til, hvis de er tilberedt godt
Jeg har brugt rosenkål, som jo er en lidt udskældt grøntsag, men du kan sagtens bytte den ud med spidskål, hvidkål, rødkål eller andet, hvis din aversion er for stor
Som i det her farsfad med rosenkål, bacon og hasselnødder. Pres rosenkålene ned i farsen,. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget farsfad, hakket oksekød, Opskrifter, rosenkål
Vi spiste en bagekartofler, lidt nudler , ristede champignoner og en lækker grønkålsalat med æble, rosenkål, rosiner, lidt honning, salt peber og lidt løgpulver til
Ristede kammuslinger med æble-nødde. ret Braiseret svin & Rosenkål. Garneret med ristede chorizo. Madklubben Madsvinene slutter året af med denne 3-retters menu, som bliver postet her på Gourmet Diner i løbet af de næste par uger
Det sjove var, at den blev serveret med en lag finthakkede pickles og ristede løg - ja, ristede løg. Til hovedret valgte vi oksespidsbryst med saltbagt løg, stegte rødbeder, rosenkål og bacon veloute
Fint strimlet rosenkål, æble, granatæble, gulerod, ristede hasselnødder, pink grape og rødløg - men nu til dressingen, og det bliver ikke meget nemmere
½ dl ristede kerner - enten solsikke eller græskar eller pinje. Spidskålen kan erstattes af andre fintsnittede kåltyper, alm kål, rosenkål, broccoli osv