Et par håndfulde solsikkekerner. Rist solsikkekernerne på en tør pande til de er gyldne. Vi har allesammen brug for mere energi og flere vitaminer her om vinteren, så her er en salatopskrift, der sparker gang i systemet og smager himmelsk samtidig
Top med grønkålschips og ristede kerner. 1RISTEDE KERNER. 12 dl solsikkekerner. 1På en varm, tør pande ristes solsikkekernerne gyldne, vend rundt i dem undervejs, så de ikke brænder på. 1Hæld de ristede kerner over i en skål og lad dem køle af
Tag panden af varmen, og tilsæt lidt salt, og bland det med de ristede, varme solsikkekerner. Det eneste jeg altid kommer i er spinat – selvsagt – ristede kerner og en eller anden form for ost
Særligt er Thomas' egen favorit brød med surdej, malt og ristedesolsikkekerner. Kanelsnurre. Jeg "opdagede" dem første gang da jeg arbejde i Meyers Bageri, men blev så lige opfrisket om hvor lækre de er, da jeg besøgte CHARLES Artisan bread i London, hvor der lå massevis og råbte 'spis mig', lige inde på bordet i det lille bageri
ristedesolsikkekerner. Vintertid er suppetid og heldigvis findes der et utal af forskellige supper. Jeg kan både lide dem med fyld og de blendede supper
En gul og frisk sag krydret med karry, citron og sprøde mandler, en silkeblød og mild rød hummus med grillede peberfrugter med et spark af chili, og ikke mindst en lækkergrøn pestohummus med basilikum og ristedesolsikkekerner