Jeg har brugt rosenkål, som jo er en lidt udskældt grøntsag, men du kan sagtens bytte den ud med spidskål, hvidkål, rødkål eller andet, hvis din aversion er for stor
Hvidkål, rødkål, spidskål – både rød og hvid – samt blomkål, giver en rigtig god bund i en salat. Ca 400 g kål – i denne salat er brugt lige dele hvidkål, rød spidskål og blomkål. Ca 400 g kål – i denne salat er brugt lige dele hvidkål, rød spidskål og blomkål
Hakkebøf, bløde løg, ristede svampe og dampet spidskål. Men når råvarernes kvalitet kan bære at stå alene og hakkebøffen er stegt rosa, spidskålen er saftig og sprød, så behøver man faktisk ikke sovs
Rødkålssalat med appelsiner og karamelliserede valnødder / Grønkålssalat med appelsiner, dadler og tahindressing / Kålwraps med baba ganoush og krydrede kødboller / Smørstegt spidskål
Det hele blev serveret med en salat som jeg havde toppet med ristede hasselnødder. Jeg hakkede blot 1 stort forårsløg, lidt spidskål og 5 cherrytomater
Denne gang har jeg fyldt min tærte med masser af spinat, en rest fintsnittet spidskål og en hytteost-æggemasse krydret med masser af citronskal og et lille twist af chiliflager, og så er den toppet med pinjekerner, der bliver ristede og sprøde i ovnen
Blomkålet får den lækre ristede smag udenpå, der passer utrolig godt sammen med den milde smør-smag og den salte parmesan, mens det stadig har bid i midten og fungerer så fint som tilbehør