Ristede opskrifter

Ristede Citronmandler

Ristede Citronmandler

Mandlerne er ristede i ovnen efter de har ligget i en form for lage af citron, olie, salt og peber. Det gør, at de får den lækreste milde smag af citron, som sammen med saltet og den ristede nøddesmage fra mandlerne bliver en super fin snack
Ristede havregryn

Ristede havregryn

Disse ristede havregryn, er nok ikke noget, man bør spise hver dag, da de indeholder en betydelig mængde sukker, men de er fantastiske, som lidt ekstra lækkert i weekenden eller til brunch
Ristede rødbeder med mynte og gedeost

Ristede rødbeder med mynte og gedeost

H. a. r. l. i. g. e. s. n. d. t. o. p. k. f. m. v. ,. j. b. ø. u. -. ). M. å. æ. h. J. S. T. •. 1. (. c. 3. 2. y. /. 4. B. O. F. 0. 5. D. R. G. V. N. A. ) l
Ristede græskarkerner

Ristede græskarkerner

Jeg lavede hokkaidosuppe (se opskrift her) og kunne ikke nænne at smide kernerne ud. Dem skulle jeg selvfølgelig gemme og prøve at se om jeg ikke kunne riste dem selv
Ristede græskarkerner (fra frisk hokkaido)

Ristede græskarkerner (fra frisk hokkaido)

Som du måske har opdaget, er det græskarsæson. Der findes så mange lækre ting, du kan lave med græskar, men hvad med kernerne i et hokkaidogræskar

Ristede kikærter

Som jeg skrev på min facebook side i går, var jeg i gang med at kokkererer. Grunden til det var først og fremmest at jeg var ved at skrive en artikel til Dansk Vegetarforenings næste medlemsblad, hvor jeg har siderne “Mias Veganersider”
Ristede østershatte med spidskål

Ristede østershatte med spidskål

Kan I mærke sommeren. Jeg kan. Er man i tvivl, dog, får man svaret i supermarkedets grøntafdeling, hvor smukke danske spidskål er ved at dukke op
Ristede kikærter

Ristede kikærter

Ristede kikærter, er et hit som topping på salat eller som snack i stedet for usunde chips. Jeg havde læst flere steder, at ristede kikærter skulle være rigtig lækre ovenpå salat, eller som snack – og det skulle afprøves
Ristede cheasy mandler med kokossoya

Ristede cheasy mandler med kokossoya

Y. u. m. -. d. e. t. s. a. g. r. f. h. I. j. C. o. c. n. A. i. /. k. y. p. å. l. F. (. v. ). b. æ. H. ,. T. w. ø. S. O. R. 2. 0. 1. 5. 3. J. K. E. B. *. V. M. e g