Ristet brød croutoner opskrifter

Rugbrøds croutoner

Rugbrøds croutoner

Disse er lavet på rugbrød, så du får en masse gode fiber med, dertil er de ristet med lidt kerner, for at give smag og lidt ekstra fylde
Mega croutoner - opskrift

Mega croutoner - opskrift

Croutoner lyder faktisk lidt bedre en ristede brødterninger, så her i opskriften har jeg valgt bruge navnet croutoner, som oprindelig stammer fra det franske croûton
Hvidløgssuppe

Hvidløgssuppe

Brug et surdejsbrød i stedet. Hvidløgssuppen serveres med sprøde, spicy croutoner, og dem laver du naturligvis også selv for at få det bedste resultat
Fattoush

Fattoush

Det er en blanding af forskellige grøntsager, croutoner af flad- elle pitabrød og en lækker dressing
Caesarsalat

Caesarsalat

Varm olivenolie op i en tykbundet pande og tilsæt hvidløg og rosmarin sammen med brødternene. Hvidløgscroutoner
Jordskoksuppe

Jordskoksuppe

Server kalvebacon og brødcroutoner til. Skær brødet i tern. Bland brødtern i en skål med olivenolie og salt
Grønkålssalat med dadler og ingefær

Grønkålssalat med dadler og ingefær

Rist heri en blanding af mandler og brød revet i mundrette bider. Blandingen af ristede croutoner og mandler i chili giver et ekstra pift
Cæsarsalat med kylling (LCHF)

Cæsarsalat med kylling (LCHF)

Skal det være LCHF versionen vælger jeg rugbrød, skal det ikke være LCHF vælges hvidt brød. Croutoner. Skrær brød i små tern (rugbrød noget mindre end det hvide brød)
Asparges symfoni

Asparges symfoni

Drys brødcroutonerne udover. Skær brødet i tern og vend brødterningerne i olie og havsalt. 2 bundter grønne asparges 1 bundt hvide asparges 3 skiver hvedebrød 1 dl olivenolie 1 spsk havsalt 1 bundt kørvel Start med at ordne aspargeserne Bræk enderne af og skyl dem grundigt. Læg brødterningerne på bagepapir og rist croutonerne gyldne i 6-8 minutter i ovnen. 3 skiver hvedebrød

Madspild eller Mallorca?

Rugbrød kan rives og ristet sammen med bacon for at give fylde og suge fedtet. Daggammelt brød kan du bruge til croutoner
Crostini

Crostini

Små skorper eller små skiver ristetbrød med noget på. Crostini minder lidt om bruschetta – som jo også er ristede, italienske brød – men er sædvanligvis mindre