Croutoner lyder faktisk lidt bedre en ristede brødterninger, så her i opskriften har jeg valgt bruge navnet croutoner, som oprindelig stammer fra det franske croûton
et daggammelt brød til croutoner. Skær brødet i små firkanter og dryp med olie. Læg croutonerne på et bagepapir og rist dem i ovnen samtidig med at tomaterne bages
Rugbrødschips. Croutoner. Skær rugbrødet i tynde skiver og rist dem i ovnen til de er gyldne og sprøde. Fordel ternene på bagepapiret ved siden af rugbrødschipsene og bag/rist dem sammen med rugbrødet
12 skive lyst brød. 1Skær brødet i grove stykker, dryp lidt olie over, og krydr med salt og peber. 1Kom suppen i skåle, tilsæt syltet glaskål (uden lage), croutoner og jomfruhummere
et daggammelt brød til croutoner. Skær brødet i små firkanter og dryp med olie. Læg croutonerne på et bagepapir og rist dem i ovnen samtidig med at tomaterne bages
Skal det være LCHF versionen vælger jeg rugbrød, skal det ikke være LCHF vælges hvidt brød. Croutoner. Skrær brød i små tern (rugbrød noget mindre end det hvide brød)
Drys brødcroutonerne udover. Skær brødet i tern og vend brødterningerne i olie og havsalt. 2 bundter grønne asparges 1 bundt hvide asparges 3 skiver hvedebrød 1 dl olivenolie 1 spsk havsalt 1 bundt kørvel Start med at ordne aspargeserne Bræk enderne af og skyl dem grundigt. Læg brødterningerne på bagepapir og rist croutonerne gyldne i 6-8 minutter i ovnen. 3 skiver hvedebrød
Små skorper eller små skiver ristetbrød med noget på. Crostini minder lidt om bruschetta – som jo også er ristede, italienske brød – men er sædvanligvis mindre