Ristet brød med olie opskrifter

Lækkert foccacia brød

Lækkert foccacia brød

Pensl brødet godt medolie, drys med salt og rosmarin. lavet tunmousse, salt mandler, brownies, brød, dadler med bacon og pesto

Foccacia brød på røremaskine

"Et hvidt brødmed en masse olie i - det er bare guf". Imens smøres et ildfast fad med smør eller olie
Gratinerede Brød med Svampe

Gratinerede Brød med Svampe

olie. Dejlige sprøde brødmed svampe i fløde - gratineret i ovnen. ciabattabrød. Tilsæt champignon og krydr med koriander, spidskommen, paprika, salt og peber
Brød med æg og avocado

Brød med æg og avocado

Morgenmad medristetbrød, æg og avocado. Kom lidt smør eller olie på en pande og sæt brødet der, når panden bliver varm slår du æggen ud ned i hullet
Nan Brød

Nan Brød

nigellafrø ristet ganske kort på tør pande.  En skål opvarmes med varmt vand, tørres af og pensles med lidt rapsolie
Hjemmelavet ristet løg

Hjemmelavet ristet løg

Jeg har lavet dem i dagens anledning af at jeg skal have hotdog´s og ikke kun de syltet agurker bliver lavet fra bunden også brødet
Panzanella - italiensk brød salat

Panzanella - italiensk brød salat

Læg det på en bageplade med bagepapir og dryp lidt olie over. Tilsæt kapers og olien samt det ristede brød og hæld pestoen ud over
Groft indigo brød

Groft indigo brød

Groft indigo brød er som navnet siger, lavet på indigo med, men der er en stor del vårhvede i dette brød, samt indigo klid
Snobrødsdej

Snobrødsdej

Det er ikke fordi snobrød er en kulinarisk oplevelse – okay det smager fint, men ligefrem at kalde det gourmetmad, det ville være en overdrivelse – næ, nej, det er traditionen med måden at lave det på
Glutenfri fuldkornsknækbrød

Glutenfri fuldkornsknækbrød

Derfor gik jeg igang med at at bage mine glutenfri knækbrød selv. At leve glutenfri kan være lidt af en udfordring og det er ikke så let at bage uden gluten som med
Nem opskrift på koldhævet franskbrød

Nem opskrift på koldhævet franskbrød

Derudover har vi ikke en god bager med lækkert brød lige i nærheden – og ingen bil, hvilket også er vigtige faktorer for, hvorfor vi helst vil bage vores eget brød