olie. Dejlige sprøde brødmed svampe i fløde - gratineret i ovnen. ciabattabrød. Tilsæt champignon og krydr med koriander, spidskommen, paprika, salt og peber
Læg den forsigtigt over i et fad smurt medolivenolie og lad hæve i ca. Hele konceptet med denne opskrift er, at man bager brødet i en lukket støbejernsgryde i ovnen ved høj varme
Læg den forsigtigt over i et fad smurt medolivenolie og lad hæve i ca. Hele konceptet med denne opskrift er, at man bager brødet i en lukket støbejernsgryde i ovnen ved høj varme
Rugbrød pensles medolie og drysses med havsalt. Server suppen iskold og med sprøde brød on the side. Jeg lavede lidt sprøde brød til, som er et lækkert supplement, fordi de havde en kraftig saltet smag
Det er ikke fordi snobrød er en kulinarisk oplevelse – okay det smager fint, men ligefrem at kalde det gourmetmad, det ville være en overdrivelse – næ, nej, det er traditionen med måden at lave det på
Derfor gik jeg igang med at at bage mine glutenfri knækbrød selv. At leve glutenfri kan være lidt af en udfordring og det er ikke så let at bage uden gluten som med
Derudover har vi ikke en god bager med lækkert brød lige i nærheden – og ingen bil, hvilket også er vigtige faktorer for, hvorfor vi helst vil bage vores eget brød