I den forbindelse, vil jeg dele en hurtig, sund og lækker lille 'opskrift', som supplement til de koldhævede boller - Græsk yoghurt med hjemmelavet müsli
Skal du have müsli på hylden. Savner du en lækker müsli til et sundt mellemmåltid. Jeg har længe gået og tænkt at jeg ville lave min egen müsli til morgenmadsskuffen
Når det er blevet ristet af på panden tager du det af, og ligger på et bagepapir til afkøling. I dag lavede jeg müsli, som let kan holde sig i en tætlukket beholder og samtidig beholde sprødheden
Med sin søte og nøtteaktige smak spiller superfrøet amaranth stjernerollen i min nye favorittmüsli. Om amaranth poppes som mikroskopisk popcorn, slik de er brukt her, blir smaken mild og nøtteaktig og bidrar til å heve müslien til et nytt nivå
Og så har jeg forsøgt at efterligne den müsli vi købte i Vestkystens Gårdbutik i sommerferien. Til müsliblandingen tilsatte jeg også kokosflager/kokoschips og frysetørrede hindbær
Jeg har lavet noget hjemmelavet müsli, så jeg har noget at putte på min morgenmad. Den består oftest af Skyr, men müslien er også lækker på yoghurt, havregryn, is eller bare med mælk
Skal du have müsli på hylden. Savner du en lækker müsli til et sundt mellemmåltid. Jeg har længe gået og tænkt at jeg ville lave min egen müsli til morgenmadsskuffen
Lækker hjemmelavet honningristetmüsli med nødder, kerner, gryn og evt. Nogle gange er det svært at finde den perfekte müsli i supermarkedet, så derfor må man jo begive sig ud i at lave en hjemmelavet udgave
Jeg tilsætter sådan set bare lige det som jeg har lyst til eller hvad skufferne lige gemmer på, og så bliver det ristet på en pande sammen med smør og lidt sirup