Risvin opskrifter

68 Gem
HONNING- OG SOJAMARINERET BARBECUEKYLLING

HONNING- OG SOJAMARINERET BARBECUEKYLLING

risvin)1 tsk sesamolie2 spsk cayennepeber (valgfrit)Lidt salt3 fed hvidløg, hakket2 spsk ingefær, revetOlie1 spsk sesamfrø1 forårsløg, skåret i tynde skiver Bland majsstivelse, sojasovs, hoisinsauce, honning, riseddike, sesamolie, cayennepeber og salt sammen i en stor skål
48 Gem
lynstegte nudler med broccoli og peberfrugt

lynstegte nudler med broccoli og peberfrugt

risvin. Dernæst riseddike og risvin og lad koge ind, soya tilsætte. Det Asiatiske køkken er fuld af så meget smag, med enkelte friske råvarer kan en særdeles velsmagende og sund ret kreeres på 15-20 min
18 Gem
Pad Thai

Pad Thai

risvin. risvin. risvin, 2 spk. Denne wok ret er ikke bare fuld af smag men også utrolig nem og hurtig at lave, så du kan have lækker aftensmad ja sågar gæstemad klar på 30 min
15 Gem
Grønkålswok med krydret kylling – wokket have igen

Grønkålswok med krydret kylling – wokket have igen

Skær kyllingebryst i tynde skiver og læg det i en marinade bestående af 1 spsk soya, 1 spsk maizena, 1 spsk risvin eller sherry
8 Gem
Rissalat

Rissalat

risvin. Skræl og skær gulerødder i små tern og kom i risene sammen med 2 fed knust hvidløg, ærter, riseddike og risvin. 2 spk risvin
3 Gem
Nudelomelet med knasende salat

Nudelomelet med knasende salat

1 skvat mirin (sød japansk risvin). 1 stor håndfuld forkogte nudler (jeg har brugte gule kinesiske nudler)
2 Gem
Grove pitabrød med falaflel , fetacrem og sambal olek .

Grove pitabrød med falaflel , fetacrem og sambal olek .

2 spsk risvins eddike. Falafler. 3 då kikærter eller udbløde kikærter ( læs på posen ). 1/2 tsk tørret koriander
1 Gem
Svampe og kål i soya

Svampe og kål i soya

Bland soya, østerssauce, fiskesauce og risvin i en lille skål. 1/4 hvidkålshoved1 porre1/3 dl soya1/4 dl østerssauce1/4 dl fiskesauce1/4 dl risvin eller madsherry1 tsk
1 Gem
glaseret tofu, nye kartofler og asparges m ramsløgsmayo

glaseret tofu, nye kartofler og asparges m ramsløgsmayo

Rør misoen ud i kogende vand og tilsæt sesamolie eller anden olie og risvin eller frugtsirup. 2-3 spsk mirin (sød risvin), kan erstattes af 1 spsk frugtsirup
1 Gem
Chinese Egg Drop Soup

Chinese Egg Drop Soup

2 kyllingebryster skåret i tynde skiver 2 æg 1 forårsløg skåret i tynde skrå skiver 1 spsk risvin 1 1/2 liter hønsebouillon (jeg brugte den i dette indlæg omtalte bouillon – det “hemmelige” pulver) 6 tørrede shitakisvampe, opblødt i vand 30 [
1 Gem
Spicy gulerodsdeller

Spicy gulerodsdeller

2 spsk risvin (brug sherry, hvis du ikke har risvin). 2 spsk risvin (brug sherry, hvis du ikke har risvin)
1 Gem
Svin med wokket have og orientalsk sovs

Svin med wokket have og orientalsk sovs

2 spsk risvin (brug sherry, hvis du ikke har risvin). 2 spsk risvin (brug sherry, hvis du ikke har risvin)
0 Gem
Sprøde grøntsager med leftover kød og dampet ris

Sprøde grøntsager med leftover kød og dampet ris

mirin (risvin) eller rest af fx øl eller hvidvin. En nem lille ret med kød af resterne fra julebordet. Her har jeg brugt vores rester af kamstegen, men det fungere lige så godt med fx and, eller okse ( billederne er foto taget af egne foto – et lille hygge forsøg)
0 Gem
Braiseret andelår VS Thai Wok

Braiseret andelår VS Thai Wok

risvin. Tilsæt kødet og kom riseddike over og kog væk, dernæst det samme med risvin, derefter tilsættes soya og chilisauce
0 Gem
Nuddelsalat & soyabagt laks

Nuddelsalat & soyabagt laks

risvin. knus hvidløget i nudlerne, snit grøntsagerne i ultra tynde strimler og vend det hele med nudler, riseddike og risvin, smag til med lidt soya sauce og salt
33 Gem
Wokstegt kylling med risnudler

Wokstegt kylling med risnudler

risvin. Tilsæt riseddike og risvin, lad stege kort, dernæst tilsættes resten af saucerne og vand. 2 spk risvin
17 Gem
Japansk Sukiyaki

Japansk Sukiyaki

Sake, ”japansk risvin”, og IKKE hvidvin og for guds skyld ikke hvidvinseddike, hvad fanden tænker i på