Riv kartoflerne groft – gerne i en køkkenmaskine med rivejern. Røsti – er ligesom Pommes Anna – er en af de alternativer til normale kartofler vi danskere kan variere vores kartoffelfetish med
Squashen rives fint på et rivejern. En af grundende til jeg er så fan, er muligvis, fordi jeg genrelt ikke bryder mig om rosti, og de her minder lidt, men ikke voldsomt, om de traditionelle rosti vi kender
Kartoflerne rives på et groft rivejern. Olie til stegning. Tilbehør i burgeren er selvfølgelig valgfrit. Lav to lige store kugler, og bank dem til flade bøffer
Blomkål og løg rives på den grove side af rivejernet. For det første havde jeg ingen af ingredienserne hjemme, så jeg byttede stort set alt ud – pånær broccolien – for det andet kunne jeg ikke få de små grønne banditter til at hænge sammen
Brug en foodprocessor med riveskive eller et super skarpt rivejerntil at rive rodfrugterne. Riv rodfrugterne på et rivejern eller i en foodprocessor med et råkostjern
Skyl blomkålen og enten riv det og løget på den grove side af rivejernet eller brug foodprocessoren. Jeg har læst en del forskellige opskrifter, og har taget lidt fra forskellige og det blive så til dagens prøvestegning
Riv dem på et rivejern og pres saften ud af dem. Røsti passer til det meste slags kød. Tilmed har jeg tilsat soltørrede tomater til frikadellerne, for at give dem ekstra smag
Hak i mens forårsløg og chili i mindre stykker og riv ingefæren på et rivejern. Jeg havde en helt masse rodfrugter liggende i mit køleskab, og de skulle bruges til noget godt