Morgenmad, Bagværk, Suppe, Salat, Fisk, Kød, Grønt, Frugt og Sødt. Nyeste udgivelse fra RiverCottage og tv-kokken Hugh Fearnley-WhittingstallUdgivet i Danmark af Strandberg Publishing
Min dukka er baseret på RiverCottage opskriften – jeg har bare brugt ristede hele mandler i stedet for de hasselnødder, der oprindeligt står i opskriften
Min madbuddy og jeg besluttede i supermarkedet at købe en hel and, efter at vi aftenen forinden havde set Hugh Fearnly-Whittingstall i programmet "RiverCottage" kæmpe for bedre levevilkår for høns
Server som snack med dip til, i pita, på salat, i sandwich eller hvordan du nu har lyst. Tanken var i første omgang egentlig bare, at lave nogle kikærteklatkager, jeg har set for længe siden i CottageRiver på DR2 (elsker det program)
RiverCottage. Titlen på bloggen beskriver kort og godt filosofien bag deres grønne kogekunst og siger selv "since all good recipes often comes with a story, we thought the name was appropriate
Hverdagsmad fra RiverCottage. Lav imens en grøn salat til med en enkel olie/eddike dressing. Som lovet kastede jeg mig denne weekend over at lave en kyllling med perleby fra min nyeste kogebogsindkøb