Roastbeef kan tilberedes pågrill, gryde og som denne gang på pande. Dejlige aspargeskartofler, en god pebersauce og lidt sundt gør sig godt sammen med roastbeef
Grillroastbeef. Roastbeefen duppes tør med køkkenrulle. Brunes på en glohed pande i en anelse smør i 5 minutter. Sættes i ovnen ved 150 grader i 30-40 minutter, til den har en kernetemperatur på 54-56 grader. Roastbeef tilberedt i gryde 1 stk Roastbeef
Skær kødet i så tynde skiver som muligt, og anret det på tallerkenerne. 1 lille roastbeef, ca. balsamicoeddike 50 g ristede mandler høvlet parmesan salt og peber olie til stegning Steg roastbeefen i olie på en varm pande eller grill. 1 lille roastbeef
Roastbeef og flødekartofler med rosmarin. Krydr kyllingeover-og underlår med citron, revet hvidløg, havsalt og peberkorns-blanding m/ hele koriander på kværn (blandingen kan købes på kværn, ( ellers brug almindelige sorte peberkorn og stødt koriander