rodfrugter (som beskrevet nedenfor), fast tofu, chili/jalapeños, squash i skiver, asparges, broccoli eller blomkål – det er kun fantasien der sætter grænser
Det vrimler med dejlige squash og nye rodfrugter i sensommeren. Her er et bud på en dejlig lasagne med squash mellem kød- og tomatsauce i stedet for pastaplader, og med en sauce på rodfrugter i stedet for traditionel bechamelsauce med mel
Gulerod Pastinakker Kartofler Skæret i stave i ca samme tykkelse. Bages med salt og peber i ovnen på 200 g ca 20- 30 min Svinemørbrad afpudset og skæret i ca 2 cm tykke skiver
Samtidig havde jeg lige fået en prøve på Amo’s nye bageblanding med rodfrugter “Stenalderbrød med rodfrugter”, som jeg syntes var lidt spændende at som ville fungere et brød
Den dag i dag elsker jeg den dejlige rød/lilla rodfrugt – både når den er rå, bagt, stegt og kogt. Engang kunne jeg virkelig ikke lide rødbede, og det var først for et par år siden at mit forhold til den smukke grøntsag ændredes til det bedre
I opskriften skiftede jeg gulerødder ud med sweetpotato og det fungerede perfekt, så de kan sikkert også skiftes ud med squash, rødbede, persillerødder ellers andre rodfrugter
Bagte rodfrugter. løg Gullerod Pastinakker Rødbede Peberfrugt Sesamfrø Olie Salt Timian frisk eller tørret Skrald og skær alle rodfrugter i ca lige store stave