Rodfrugter honning dijon opskrifter

Lammekrone

Lammekrone

Jeg anretter med bagte rodfrugter, semi tørrede tomater samt Thomas Rodes ”grillede skalotter” fra Bogen ”Stenalderkost”

Glaseret skinke

Skinke glaseret med sennep, farin og honning - med rodfrugter. Sennep, dijon. Kog skinken i letsaltet vand en halv time per kilo den vejer
Papirtyndt sommergrønt med dressing

Papirtyndt sommergrønt med dressing

Ultratynde skiver af flerfarvede rodfrugter, gulerødder, agurker og courgetter giver en delikat, sprød og farvestrålende salat

Okonomiyaki med the works

Den består mestendels af hvidlig kål, og i min version tilsætter jeg lidt rodfrugter. 1 dl ketchup, 1 spsk Worchestershire Sauce, 1 tsk dijon sennep, 2 spsk sake, kinesisk risvin eller tør sherry, 1 tsk soya, 2 spsk brun sukker, 1 tsk hakket frisk ingefær, 1 tsk honning. 1 dl ketchup, 1 spsk Worchestershire Sauce, 1 tsk dijon sennep, 2 spsk sake, kinesisk risvin eller tør sherry, 1 tsk soya, 2 spsk brun sukker, 1 tsk hakket frisk ingefær, 1 tsk honning