Bland en marinade af olie, eddike oghonning i en stor skål. Alt for ofte serverer vi det samme slags tilbehør til den varme mad, det er hurtigt og det er nemt
Rodfrugterne renses og skæres i større stykker. Så mange som I kan spise og beregn rigeligt – da retten også smager godt næste dag eller med i madpakkenMarinade
Smelt smørret på panden, tilsæt balsamicooghonning. flydende honning. Rodfrugterne tilføres både lidt sødt, lidt surt og hasselnødderne giver en smule fedme og knas
Olie og hvidløg kommes i en bræddepande ogrodfrugterne vendes deri. Bagte rodfrugter. Perleløgene pilles ogkoges møre i hvid balsamico, honning samt stjerne-anis i ca
Olie og hvidløg kommes i en bræddepande ogrodfrugterne vendes deri. Bagte rodfrugter. Perleløgene pilles ogkoges møre i hvid balsamico, honning samt stjerne-anis i ca