Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder, men jeg plejer enten at honningbage dem eller at bage dem med krydderier, krydderurter eller andre smagsgivende ingredienser
Bland en marinade af olie,eddike og honning i en stor skål. Står aftensmaden fx på kylling eller andet der skal tilberedes i ovnen, så prøv disse ovnbagte rodfrugter sammen med
Rodfrugter med masser af farve og traditionelle danske frugter og bær. olivenolie. flydende honning. Vend rødbeder med rosmarin og olie og krydr med salt og peber
Bland rødbedetern med olie, salt og peber, ras el hanout og lidt honning. honning. koldpresset rapsolie. Anbring dem ved siden af de øvrige rodfrugter og bag dem
Det vrimler med dejlige squash og nye rodfrugter i sensommeren. salt, peber, honning. Varm olien op, brun de tørrede krydderier et minut ved godt varme (må ikke blive mørkt, bare godt stegt)
Hak rodfrugter og løg groft og sautér dem i en gryde med olie til løgene bliver klare. Tilsæt honning, chili og bønner, kom låg på og bag det hele ved 175° i 20-30 min